Потребителите сами избират каква информация да разкриват. Съдържанието може да се споделя между контакти, групи или с всички в сайта.
Всеки е насърчаван да споделя информация с останалите; какво и с кого споделяте, зависи от вас.
Можете да изтриете профила си от страницата с настройки, след като влезете в системата. Цялото съдържание, свързано с този профил, ще бъде премахнато. Този процес не може да бъде отменен.







