Uživatelé sami rozhodují, jaké informace zveřejní. Obsah lze sdílet mezi kontakty, ve skupinách nebo se všemi uživateli webu.
Všichni jsou vybízeni ke vzájemnému sdílení informací; co a s kým budete sdílet, záleží na vás.
Po přihlášení můžete svůj účet odstranit na stránce nastavení. Veškerý obsah spojený s tímto účtem bude odstraněn. Tento proces nelze vrátit zpět.







