Privatlivserklæring

 

Brugerne vælger selv, hvordan de vil dele oplysninger. Indhold kan deles mellem forbindelser, grupper eller med alle på webstedet.

Alle opfordres til at dele oplysninger med hinanden. Hvad du deler, og med hvem, bestemmer du selv.

Du kan slette din konto fra indstillingssiden, når du er logget ind. Alt indhold, der er knyttet til kontoen, vil blive fjernet. Denne proces kan ikke fortrydes.

NetCare-chatbot (AIR)