Οι χρήστες επιλέγουν οι ίδιοι πώς θα κοινοποιούν τις πληροφορίες. Το περιεχόμενο μπορεί να κοινοποιείται μεταξύ συνδέσεων, ομάδων ή σε όλους τους χρήστες του ιστότοπου.
Ενθαρρύνεται η ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ όλων· εσύ αποφασίζεις τι θα κοινοποιήσεις και σε ποιον.
Μπορείς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου από τη σελίδα ρυθμίσεων, αφού συνδεθείς. Θα διαγραφεί όλο το περιεχόμενο που σχετίζεται με τον συγκεκριμένο λογαριασμό. Αυτή η διαδικασία δεν μπορεί να αναιρεθεί.







