Kasutajad otsustavad ise, kuidas nad teavet avalikustavad. Sisu saab jagada kontaktide, rühmade või kõigi saidi kasutajatega.
Kõigil soovitatakse omavahel teavet jagada, kuid see, mida ja kellega te jagate, on teie otsustada.
Pärast sisselogimist saate oma konto seadete lehel kustutada. Kogu selle kontoga seotud sisu eemaldatakse. Seda toimingut ei saa tagasi võtta.







