Tietosuojaseloste

 

Käyttäjät valitsevat itse, miten he paljastavat tietoja. Sisältöä voidaan jakaa yhteyksien, ryhmien tai kaikkien sivuston käyttäjien kesken.

Kaikkea kannustetaan jakamaan tietoa keskenään, mutta se, mitä ja kenelle jaat, on täysin sinun päätettävissäsi.

Voit poistaa tilisi asetussivulta, kun olet kirjautuneena sisään. Kaikki kyseiseen tiliin liittyvä sisältö poistetaan. Tätä toimintoa ei voi perua.

NetCare-chatbot (AIR)