המשתמשים בוחרים בעצמם כיצד לחשוף מידע. ניתן לשתף תוכן בין אנשי קשר, בקבוצות או עם כולם באתר.
כולם מוזמנים לשתף מידע זה עם זה; מה תשתפו ועם מי נתון לבחירתכם.
לאחר ההתחברות, ניתן למחוק את החשבון מדף ההגדרות. כל התוכן המשויך לחשבון יימחק. לא ניתן לבטל את התהליך הזה.







