Korisnici sami biraju kako će otkrivati informacije. Sadržaj se može dijeliti između kontakata, grupa ili sa svima na stranici.
Svi se potiču na međusobno dijeljenje informacija; što ćete podijeliti i s kim, ovisi o vama.
Svoj račun možete ukloniti na stranici s postavkama nakon prijave. Sav sadržaj povezan s tim računom bit će uklonjen. Taj se postupak ne može poništiti.







