A felhasználók maguk döntik el, hogyan osztják meg az információkat. A tartalmak megoszthatók a kapcsolatok, a csoportok vagy az oldal minden látogatója között.
Mindenkit arra bátorítunk, hogy ossza meg egymással az információkat; Ön dönti el, mit oszt meg, és kivel.
Bejelentkezés után a beállítások oldalon törölheti fiókját. A fiókhoz kapcsolódó összes tartalom törlődik. Ez a folyamat nem vonható vissza.







