Lietotāji paši izvēlas, kā izpaust informāciju. Saturu var kopīgot ar kontaktpersonām, grupām vai visiem vietnes lietotājiem.
Ikviens tiek aicināts dalīties ar informāciju, taču tas, ko kopīgojat un ar ko, ir atkarīgs no jums.
Pēc pieteikšanās varat dzēst savu kontu iestatījumu lapā. Tiks dzēsts viss ar šo kontu saistītais saturs. Šo procesu nevar atsaukt.







