Użytkownicy sami decydują, w jaki sposób ujawniają informacje. Treści mogą być udostępniane połączeniom, grupom lub wszystkim użytkownikom serwisu.
Każdy jest zachęcany do dzielenia się informacjami z innymi – to Ty decydujesz, czym się dzielisz i z kim.
Po zalogowaniu możesz usunąć swoje konto na stronie ustawień. Wszystkie treści powiązane z tym kontem zostaną usunięte. Tej operacji nie można cofnąć.







