Používatelia si sami vyberajú, akým spôsobom zverejnia informácie. Obsah možno zdieľať medzi prepojeniami, v skupinách alebo so všetkými používateľmi stránky.
Všetkých používateľov podporujeme v tom, aby si navzájom zdieľali informácie. Čo a s kým zdieľate, je na vás.
Po prihlásení môžete svoje konto odstrániť na stránke nastavení. Odstráni sa všetok obsah súvisiaci s týmto kontom. Tento proces nemožno vrátiť späť.







