Uporabniki sami izberejo, kako bodo razkrivali informacije. Vsebino je mogoče deliti s stiki, skupinami ali vsemi uporabniki na spletnem mestu.
Vse spodbujamo, naj si med seboj izmenjujejo informacije; kaj boste delili in s kom, je odvisno od vas.
Ko ste prijavljeni, lahko svoj račun odstranite na strani z nastavitvami. Odstranjena bo vsa vsebina, povezana s tem računom. Tega postopka ni mogoče razveljaviti.







