Användarna väljer själva hur de vill dela information. Innehåll kan delas mellan kontakter, grupper eller med alla på webbplatsen.
Alla uppmuntras att dela information med varandra. Vad du delar och med vem är upp till dig.
Du kan ta bort ditt konto från inställningssidan när du har loggat in. Allt innehåll som är kopplat till kontot kommer då att tas bort. Denna process kan inte ångras.







