Kullanıcılar bilgilerini nasıl paylaşacaklarını kendileri seçer. İçerikler bağlantılar, gruplar veya sitedeki herkes arasında paylaşılabilir.
Herkes birbirleriyle bilgi paylaşmaya teşvik edilir; neyi ve kiminle paylaşacağınız size bağlıdır.
Giriş yaptıktan sonra hesabınızı ayarlar sayfasından silebilirsiniz. Bu hesapla ilişkili tüm içerikler kaldırılır. Bu işlem geri alınamaz.







