Користувачі самі вирішують, як розкривати інформацію. Вміст можна поширювати між контактами, у групах або серед усіх користувачів сайту.
Ми заохочуємо всіх обмінюватися інформацією, але що саме ви поширюєте та з ким — вирішуєте ви.
Увійшовши в систему, ви можете видалити свій обліковий запис на сторінці налаштувань. Увесь вміст, пов’язаний із цим обліковим записом, буде видалено. Цю дію неможливо скасувати.







