Personvernerklæring

 

Brukerne velger selv hvordan de vil dele informasjon. Innhold kan deles mellom forbindelser, grupper eller med alle på nettstedet.

Alle oppfordres til å dele informasjon med hverandre. Hva du deler, og med hvem, bestemmer du selv.

Du kan slette kontoen din fra innstillingssiden etter at du har logget inn. Alt innhold som er knyttet til kontoen, blir fjernet. Denne prosessen kan ikke angres.

NetCare-chatbot (AIR)