Utilizatorii aleg singuri ce informații doresc să divulge. Conținutul poate fi distribuit între contacte, în grupuri sau tuturor utilizatorilor site-ului.
Toată lumea este încurajată să facă schimb de informații, însă ce distribuiți și cu cine rămâne la latitudinea dumneavoastră.
Vă puteți șterge contul din pagina de setări, după autentificare. Tot conținutul asociat contului respectiv va fi eliminat. Acest proces nu poate fi anulat.







